Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
About Deviant Member OniFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 9 Years
Needs Premium Membership
Statistics 251 Deviations 3,891 Comments 38,314 Pageviews

Newest Deviations

my original artworks, kiriban, fanarts, cosplay photos, photography...

Favourites

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

deviantID

NienZien-ya
Oni
Indonesia
I'm Oni, the background artist for EKYU comics-team...

- is wanting to see Codetz, my beloved orange tomcat (he's missing since April 2011) :tears:

- fangirl of Yusa Kouji's seductive voice :giggle:

Task to do:
- learn how to sew my own costume.
- learn how to draw comics background effectively...

Task Done:
- gift-art for :iconcatsummoner:
- gift-art for :iconnanjung110: & :iconmpunk-sign:

PS. I'm sorry if I'm not around here in the moment. I still busy working on 3 comics projects with my team ekyu...

Current Residence: Antapani/Pasirkoja - Bandung - Indonesia.. hehe

MP3 player of choice: AIMP

Skin of choice: my fav bishounen's skin XD

Favourite cartoon character: Mirai Trunks, Snape, Nuada Silverlance, Riddick, Hisoka, Ichimaru Gin, Akabane, Zoro, Kitamura Yu...

Personal Quote: Promise made to be broken. Memory happened to be forgotten
Interests
btw, anak-anak ekyu besok bakal nongol di event... atau lebih tepatnya, tau-tau dapat amanat dari editor (Mas R. Amdani) untuk ngisi meja nomor 29 (bareng mbak Lala :heart:) dan jadi pembicara di hari pertama (Sabtu 14 Maret 2014 jam 1430)...

jadiii...

buat yang sedang ada di Bandung, silakan datang ke Pakoban atau Pasar Komik Bandung 2014 di Bragawalk dan ketemu komunitas komik Bandung :XD:...

terus kalo liat Ega dan Oni, jangan lupa nyapa kami berdua ya...
-kemungkinan besar sih, kami berdua kena panic-attack lllOTL


see you tomorrow, anyway :XD:

Journal History

AdCast - Ads from the Community

×

Comments


Add a Comment:
 
:iconshirei-shou:
Shirei-Shou Aug 4, 2013  Hobbyist General Artist
Mumpung msh bs OL, kuucapkan Met milad sis. Smoga makin sukses, makin lancar karya2nya dan makin bahagiaaaa
Reply
:icondwaynebiddixart:
dwaynebiddixart May 27, 2013  Professional Digital Artist
Thanks for the llama!
Reply
:iconcomicsandcosplay:
We used one of your cosplays on our site, Comics and Cosplay: [link]
Reply
:iconispmatsumototakanori:
ISPMatsumotoTakanori Sep 5, 2012  Student Digital Artist
nice Gallery.... :D
Reply
:iconfoxsphotos:
FoXsPhotos Apr 27, 2012  Student Digital Artist
Thank you for the :+fav: )) I will be glad to see once again you in my gallery !!! :gallery:
Reply
:iconchocoburu:
Chocoburu Mar 20, 2012  Student General Artist
Thanks for the fav!
Reply
:iconlantskye:
Sumimasen, Oni-san, anoo...link multiplynya yg mana yah? makasih :)
Reply
:iconnienzien-ya:
ah, maaaaf :XD:...

ini link albumnya (copaz aja ke tab):
- ekyu.multiply.com/photos/photo/94/9
- ekyu.multiply.com/photos/album/94/04022012_HELLOFEST_8

*yang nyesel lupa nodong Lantskye berpose sendirian OTL*
Reply
:iconlantskye:
aiyaaaa!! Maafkan sayah o.o;; mgkn event berikutnya ne x3
Reply
:iconnienzien-ya:
HF berikutnya? amiiin :XD: -soalnya Oni jarang2 bisa pergi ke event cosplay di jakarta mah, hehe...

btw, thankyou yaa...
Reply
:iconaraiaray:
teteeeehhhhh
Reply
:iconnienzien-ya:
ada apa saso-chwaan??
kumaha bisnisnya? lancaaar? :XD:
Reply
:iconaraiaray:
hideki d Jkt skrg, aku jg lagi nunggu banjir surut buat ngikut kesana.
Gmn kabar ngomiknya.
Yah kalo bisnisku mah masih naik turun, keknya thn ini fokus mo punya baby dulu :p
Reply
:iconnienzien-ya:
wah, di jakarta nih sekarang? di daerah mana?

amiiin, yg penting jaga kesehatan dan mudah2an dilancarin urusan kalian berdua :D...

Oni sama Ega masih berkutat ama deadline... huhu, dan setumpuk masalah RL laennya... hidup emang 'indah' begini, deh :XD:
Reply
(1 Reply)
:iconsnakekid:
Your work was used here: [link]
Reply
Add a Comment: